Guldgossarna anländer

26 juli, 2010

Nu är Lunds studentsångare tillbaka i Sverige igen. Vi möttes vid hemkomsten i vår körsångsvilla av ett härligt uppbåd med vänner, snittar, champagne och hyllningar. Tack för överraskningen!

Om några veckor drar en ny termin igång, nu med en ny dirigent i form av Jan-Åke Hillerud. Framöver kommer en hel del spännande att ske. Närmast väntar en skivinspelning tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Om du vill läsa mer om hur det gick till när vi fick vÃ¥ra guldmedaljer i World Choir Games – klicka här. For a brief summary in English, click here.

image

image

image

image

5 Comments for this entry

 • Tosca

  Det var Ni värda! -Ett jättestort tack till fru Lindström, fru Bjerkén och Bernice för att Ni ordnat så fint!

  Tosca med familj

 • Anförare emeritus

  Där skulle man ju ha varit… ;-) Men tack till alla som ordnade det sÃ¥ fint för grabbarna – det har dom verkligen förtjänat!! Thomas

 • Stolt Fru Lindström

  Känslan när man såg bussen komma mot villan var obeskrivlig :) Total lycka att min älskade man är hemma och även alla andra i kören som mötte sina familjer, välbehållna men slitna!

  Kära Thomas, saknade dig igår vid ankomstceremonin. Förstår att du åkte vidare men en sista kram hade jag velat ge, så den kommer här: Det jobbet du utfört med kören är enastående!! Dom har aldrig varit så här bra och det är din förtjänst att dom velat sjunga, sjunga och öva med en närvaro som aldrig förr! Du har utfört stordåd :) Tack för att du kom till kören, kommer inte glömma dig! Stor kram

  Tosca; Tack för berömmet :) Visst var dom värda en värdig ceremoni med tanke på GULDEN :) Mycket smygande men det blev så bra! Kan inget annat än tacka för er närvaro och stöttning :)

 • Ordförande Anders

  Ett stort tack också till Robin, förstås, som kom med idén till mottagningen och var minst sagt delaktig i genomförandet!

  Vi vill passa på att tacka alla som har följt oss under resan och kommit med kommentarer på bloggen. Det har varit en höjdpunkt i bussen varje gång när vi har gått genom de senaste bloggkommentarerna.

  Nu tar kören en välförtjänt vila i några veckor innan det är dags för höstterminen att dra igång. På återhörande, sångarvänner!

Leave a Reply